viernes, 25 de abril de 2008

Benvinguts a tots i totes



Ja estem aqui!! ens ha costat una mica però com us ho podeu imaginar tots tenim feina. En aquest raconet que la xarxa ens ofereix podrem interactuar tots nosaltres per així poder saber i fer saber tot allò que sigui interessant per tirar endavant el projecte educatiu que ens uneix, des de com poder enretirar les torres de FECSA fins a aconseguir adelantar el termini d'obres de la futura escola del nostre CEIP, el Tarragona, passant per intercanviar-nos informació que ens ajudi a disfrutar aquesta etapa dels nostres fills.

3 comentarios:

  1. Araceli (m.Julia.P3)29 de abril de 2008, 9:55

    Hola!
    Estupendo blog y estupenda iniciativa, os felicito y os doy las gracias por crear y actualizar este nuevo 'puerto' de encuentro.
    Saludos y mucha suerte!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Araceli. He de dir que el mèrit de fer el blog ha sigut d'Albert (p. Pol P3), que és qui s'ho ha currat gairebé per complet!

    Esperem que aquest bloc sigui un canal de comunicació amb el col·lectiu de pares i mares i que tingui la seva utilitat. Per això cal que tots hi participem activament i hi diem la nostra!

    Fins aviat
    Agustí (p.Ariadna P3)

    ResponderEliminar
  3. Susana(m.Pablo P3)15 de mayo de 2008, 22:54

    Hola!!!!...Por fin puedo contactar con este superblog, felicidades a la comisión, por el blog y por la reunión de hoy......aunque creo que somos en general muy "inocentes", pero por otro lado no tenemos muchas más opciones.
    Ánimo
    Pares Pablo P3

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.